0229-211728

Trango Medical

Ruim 20 jaar levert Trango Medical hoogwaardige en innovatieve producten aan plastisch chirurgen, dermatologen, KNO-artsen en huidtherapeuten.
 
Het geeft ons veel voldoening om Nederlandse specialisten te voorzien van gedegen producten en kennis met als doel de zorg voor patiënten te verbeteren. Door de alsmaar groeiende kennis van de wetenschap en daaruit voortvloeiende productontwikkeling, maakt het tot een zeer dynamische markt waarin wij vooraan staan met hoogwaardige producten en klinische ondersteuning.
 
Sinds 1991 is Trango Medical toegewijd om de kwaliteit van leven te verbeteren door innovatieve medische oplossingen te bieden voor de specialist en de patiënt. 
 
Inmiddels hebben een groot aantal ziekenhuizen, klinieken en praktijken de levering van producten aan ons toevertrouwd. Onze klanten kunnen rekenen op kwaliteit, kennis, snelle respons en levering.
 
Al onze producten zijn voorzien van de vereiste Europese CE-certificering en in de meeste gevallen ook de Amerikaanse FDA-certificering. De single use medische hulpmiddelen zijn steriel verpakt volgens Europese richtlijnen en de reusable producten hebben de benodigde Nederlandstalige machinale reinigings-, desinfectie en sterilisatie voorschriften.